Malootkup otpadnog materijala

Purus Terra se bavi malootkupom (fizičke osobe) starog papira i kartona. Garantiramo odlične otkupne cijene!

Odvoz otpadnog materijala za pravne osobe

Purus Tera pruža cijeli niz besplatnih usluga za pravne osobe, vezanih uz recikliranje korisnih materijala. Dovoljno je da nas nazovete i dogovorite termin sastanka.

Usluge:

  • Dogovorite postavljenje kutije (na području Grada Slavonskog Broda) za uredski papir
  • Poduzećima besplatno odvozimo karton, papir, prozirnu foliju i za to izdajemo prateći list da je otpad adekvatno zbrinut
  • Besplatno odvozimo staru /nepotrebnu arhivu poduzeća (potpisuje se dokument o povjerljivosti da vaša arhiva ide direktno u reciklažu)
  • Mogućnost dogovora oko skupljanja starog papira u korist humanitarnih udruga ili škola,vrtića i sl.
  • Određene vrste plastike zbrinjavamo i izdajemo prateći list (usluga se naplaćuje)

Proizvodni program

Purus Terra je izuzetno ponosna na svoju proizvodnju.Kroz naš reciklažni program prođu stotine tona otpada. Taj otpad postaje korisni materijal koji ponovo služi kao sirovina za proizvodnju, čime smanjujemo zagađenost planete i pridonosimo očuvanju prirodnih resursa. Također snižujemo troškove proizvodnje raznih proizvoda čineći ih rentabilnim. Dakle, čuvamo i radna mjesta.

Zato nam je jako važno da potaknemo građane da plastiku, papir i karton dovezu na otkup. Otkupom otpada donosimo višestruko dobro, zarađujemo, adekvatno smo zbrinuli otpad, nismo onečistili prirodu, otpad nije deponiran na smetlište i smanjili smo stakleničke i druge štetne plinove koji pridonose promjeni klime i smanjenju zaštitnog ozonskog omotača.